e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Ο νέος Γενικός Γραμματέας του BSEC στο Φανάρι


Την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021, το Φανάρι επισκέφθηκε ο νέος Γενικός Γραμματέας της Μόνιμης Διεθνούς Γραμματείας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (BSEC), Εξοχ. Πρέσβης κ. Lazar Comanescu, ο οποίος έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.
Ο Παναγιώτατος συνεχάρη τον Εξοχ. κ. Πρέσβη για την ανάληψη των νέων πολυεύθυνων καθηκόντων του και του ευχήθηκε καρποφόρα και ανέφελη υπηρεσία προς όφελος του Διεθνούς Οργανισμού, του οποίου η Γενική Γραμματεία έχει έδρα στην Πόλη.
_______
Φώτο: Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο

Δεν υπάρχουν σχόλια: