e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Εκ βαθέων συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ευγενίου Β΄ στην τηλεόραση ΘΑΡΡΙ [video]

Ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Πόκκιας, από την Ρόδο, υπεύθυνος της εκκλησιαστικής τηλεόρασης ΘΑΡΡΙ, ταξίδεψε στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου συνάντησε τον νέο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, Σεβ. κ. Ευγένιο Β΄, και αποτύπωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, για την εκπομπή "Πρόσωπο προς πρόσωπο", την οποία ευγενώς τού παραχώρησε ο Πρωθιεράρχης της Κρήτης, συμφοιτητής και αγαπητός φίλος του π. Νεκταρίου. 

Ο Αρχιεπίσκοπος ομίλησε de profundis για την προσωπική πορεία και ανέλιξή του έως την περιωπή της κατά Κρήτην Εκκλησίας, για τα όνειρα και τις προσδοκίες του, σε μιαν εποχή τόσο δύσκολη και ανατρεπτική. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:







Δεν υπάρχουν σχόλια: