e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

Ο Μητροπολίτης Καμερούν κ. Γρηγόριος για τα 15χρονα του "Νυχθημερόν"


Αιδεσιμολογιώτατε Πρωτοπρεσβύτερε του Οικουμενικού Θρόνου 
καi Γενικέ Αρχιερατικέ Επίτροπε της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου κ. Παναγιώτη Καποδίστρια, 

Χριστός Ανέστη! 

Χαίρομαι ιδιαιτέρως και συγχαίρω τήν υμετέραν φίλην Ελλογιμότητα διά την αισίαν συμπλήρωσιν 15ετίας τής όλως επιτυχημένης και υψηλού επιπέδου πνευματικής ιστοσελίδας "Νυχθημερόν", διά την οποίαν νυχθημερόν μοχθείτε και διά της οποίας διαλέγεσθε -εις όλα τα μήκη και πλάτη του παρόντος κόσμου- επ' όλα αυτά τα έτη με τον σύγχρονον άνθρωπον και τα σημεία των καιρών, τας προκλήσεις και τα ερωτήματα περί ανθρώπου, περί Θεού, περί κάλλους και παραχαράξεων του εσωτερικού εκκλησιαστικού κάλλους της Εκκλησίας...

Τούτο μαρτυρεί το ουχί ευκαταφρόνητον πλήθος των 20.000 αναρτήσεων και οι 8.500.000 μοναδικές αναγνώσεις όλων αυτών των αναρτήσεων καθ' όλα αυτά τα έτη. 

Συγχαίρω εκπληττόμενος εκ καρδίας, Σεβαστέ μου πάτερ Παναγιώτη, διότι ή όλη προσπάθεια εκτυλίσσεται ενώπιον όλων μας ως μια συμπληρωματική εκδίπλωση του εμφύτου ποιητικού σας ταλάντου, δια του οποίου επροίκισεν Υμάς ο των ταλάντων Τεχνουργός και Αιώνιος Διανομεύς! Και ιδού, επιστρέψατε ήδη τούτο χιλιοπλάσιον... 

Εύχομαι έτη πολλά να συνεχίζετε να μας προσφέρετε Νυχθημερόν άνθη εκ της μυροβόλου και διακριτικής σας καρδίας και ο Κύριος των Ταλάντων ανταποδώση τη υμετέρα Αιδεσιμολογιότητι, εν τη Βασιλεία του, την επί των "πόλεων του κάλλους" εξουσίαν Του.

Μετά της εν Κυρίω αγάπης και ευχών 

+ ο Καμερούν Γρηγόριος   

Δεν υπάρχουν σχόλια: