e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Κυριακή Μυροφόρων 2022 στην Παναγούλα Βανάτου


Πρωί Κυριακής των Μυροφόρων και εορτή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, 8 Μαΐου 2022, στον Ναό της Παναγούλας εν Βανάτω Ζακύνθου, ιερουργούντος του Εφημερίου π. Παναγιώτου Καποδίστρια, ψαλλόντων δε των κ.κ. Σταματίου Ζούλα, Σπυρίδωνος Σαρατσένου και Σπυρίδωνος Δρογγίτου. Εξ αυτών ο Ζούλας, δεινός εκκλησιαστικός ρήτορας, ομίλησε κατάλληλα προς το πολυπληθές εκκλησίασμα.
        Κατ' αυτή την Ευχαριστιακή Σύναξη μνημονεύτηκαν τρεις Ενορίτες μας, οι οποίοι μετοίκησαν στην Αιωνιότητα: α) ΙΟΥΣΤΙΝΗ ΜΟΥΣΟΥΡΑ, ένα χρόνο μετά, β) ΜΑΥΡΑ ΑΒΟΥΡΗ, τρεις μήνες μετά και γ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, 40 ημέρες μετά. Ας είναι η μνήμη τους διηνεκής και ελαφρύ το χώμα με τους σκεπάζει!






































Δεν υπάρχουν σχόλια: