e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Στον Οικουμενικό Πατριάρχη ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο επισκέφθηκε στην έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο Φανάρι ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Ποιμενάρχης μας ομού μετά του Μητροπολίτου Καρπενησίου κ. Γεωργίου και συνοδευόμενοι από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεώς μας Αρχιμ. κ. Ιγνάτιο Μουρτζανό και τον Ελλογιμώτατο Καθηγητή κ. Σωτήριο Μπαλατσούκα υπέβαλαν τα προσκυνήματα τους στον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας μας και αντήλλαξαν ευχές για το νέο έτος, ενώ συζήτησαν τρέχοντα θέματα εκκλησιαστικής επικαιρότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: