e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 16 Απριλίου 2023

Ο Κιέβου Επιφάνιος τέλεσε την Ανάσταση και τη Λειτουργία του Πάσχα 2023 [5ωρο video-photos]


Δόξη και τιμή εορτάσθηκε, με πολύωρη Ευχαριστιακή Σύναξη η Ανάσταση και η Λειτουργία του Πάσχα, τη νύκτα 15 προς 16 Απριλίου 2023, στον χρυσότρουλο Καθεδρικό Ναό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, εκ μέρους της Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Ουκρανίας, επίσημης Εκκλησίας της χώρας, προεστώτος του Μακ. Μητροπολίτου Κιέβου και πάσης Ουκρανίας κ. Επιφανίου. 
        Τον πλαισίωσαν Αρχιερείς, Ιερείς και Διάκονοι της ΑΕΟ, ενώ εκκλησιάσθησαν πλήθη πιστών, άδοντας πάλιν και πολλάκις τον θριαμβικό παιάνα "Χριστός Ανέστη", μαζί με ευχές και προσευχές για την Ουκρανία, η οποία βρίσκεται εν κινδύνω επί 400 πλέον ημέρες, εξαιτίας της βάρβαρης εισβολής των πουτινιστών Ρώσων στην αγέρωχη και ηρωική χώρα τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΗ ΦΩΤΟΘΗΚΗ:



































































Δεν υπάρχουν σχόλια: