e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Ζάκυνθος, 14.2.24: Αρχιερατικό Τρισάγιο για τον μακαριστό π. Νικόλαο Μποζίκη (+13.2.24) [video-photos]

Σήμερα, Τετάρτη 14.2.2024, λίγο μετά το μεσημέρι, στο Καθολικό της Μονής Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου, επί παρουσία όλων των Ιερέων της Ζακύνθου (λίγο πριν την προγραμματισμένη Ιερατική Σύναξή τους), ο Σεβ. Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄ προέστη Τρισαγίου για την ανάπαυση της ψυχής του εν Αυστραλία ευρισκομένου και μόλις χθες εκδημήσαντος εν Κυρίω, Πρωτοπρεσβυτέρου Νικολάου Μποζίκη, του Λιθακιώτη. 

Ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος και Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας αποχαιρέτησε με θερμά λόγια τον Μεταστάντα Ιερέα και τετιμημένο Ζακύνθιο της Αλλοδαπής, εκφράζοντας τα αισθήματα του ιερού Κλήρου της γενέτειράς του νήσου.

Αμέσως μετά ο Σεβ. Ποιμενάρχης συλλυπήθηκε διαδικτυακά της πενθούσα Πρεσβυτέρα Χρυσή, η οποία παρακολουθούσε το τρισάγιο απευθείας στην Αυστραλία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕ-ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΣ:




















[Βίντεο: Ιωάννης Καμπιώτης - Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Γιατράς και Ιωάννης Κλάδης]

Δεν υπάρχουν σχόλια: