e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Ευχές επισήμων προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη για τα 84α γενέθλιά του


Με την ευκαιρία της επετείου των 84ων γενεθλίων του, η Α.Θ.Παναγιότης δέχθηκε τηλεφωνικώς τις εγκάρδιες ευχές της Α.Θ.Μακαριότητος του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας κ. Θεοδώρου και της Α. Μακαριότητος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, της Εξοχωτάτης Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, καθώς και των Εξοχ. Υφυπουργών Εξωτερικών της Ελλάδος κυρίας Αλεξάνδρας Παπαδοπούλου και κυρίου Γεωργίου Κώτσηρα.

Επίσης, προς τον Παναγιώτατο εξέφρασαν, γραπτώς, τις ευχές τους Προκαθήμενοι Εκκλησιών, Ιεράρχες, θρησκευτικοί λειτουργοί, πολιτικοί και πολλές προσωπικότητες, καθώς και πλήθος πιστών κάθε εθνικότητας από όλο τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: