Ιδιοκτήτης: π. Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Ι. Μ. Ζακύνθου. Είναι e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου. Οι κ.κ. δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα μόνο σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, κατόπιν συνεννοήσεως και πάντως με αναφορά του συγκεκριμένου συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010

Η Πατριαρχική Λειτουργία της Υπαπαντής εν Καλάμαις της Μεσσηνίας, 2.2.2010 [πλήρες video]

Καλαμάτα, 2 Φεβρουαρίου 2010 στον περικαλλή Ναό της Υπαπαντής, προεστώτος του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου, επί τη συμπληρώσει εκατόν πεντήκοντα ετών από της θεμελιώσεως του εν λόγω πανσέπτου Ναού.
Η επίστεψη του Τέμπλου στο νέο Παρεκκλήσιό μαςΣήμερα τοποθετήθηκε αγιογραφημένος ο Σταυρός που επιστέφει το Τέμπλο του νέου μας Παρεκκλησίου των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και Νικολάου. Την ιστόρηση του Εσταυρωμένου, σε συνδυασμό με τον Θεό Πατέρα και Δέηση της Θεοτόκου και Ιωάννου Θεολόγου, έκαμε ο Ζακύνθιος αγιογράφος Νίκος Μπιάζης-Σεντής. Και έπεται συνέχεια με νεότερα έργα!