e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Φωτοσκιάσεις βραδιού Μεγάλης Πέμπτης στο Μπανάτο
































Έντονες οι στιγμές απόψε στη Φανερωμένη της Ενορίας μας! "Διεμερίσαντο τα ιμάτια" του Ιησού και "τω τιμίω αίματί" Του εμφανίστηκε ανάμεσά μας επί Σταυρού!... "Ίνα τι"; Τι έφταιξε λοιπόν; Και όμως, δαπανάται δωρεάν για εμάς!... Ας αξιοποιήσουμε την αυτοπροσφορά Του!

Απόψε, ανάμεσα στο εκκλησίασμα διακρίναμε την μεγάλη κυρία του νεοελληνικού θεάτρου Τζένη Ρουσέα, την καλή ζωγράφο Μαρία Ρουσέα, τον συγγραφέα και διευθυντή της Ιστορίας Εικονογραφημένης Διονύση Ν. Μουσμούτη, τον ποιητή και εκδότη των Επτανησιακών Φύλλων Διονύση Σέρρα, την γνωστή blogger - συγγραφέα βιβλίων μαγειρικής Κική Ξανθάκη, τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών Νικόλαο Αβούρη και διάφορους άλλους!

Για την κάλυψη της βραδιάς φρόντισαν οι συνεργάτες μας: Μαρίνος Καποδίστριας, Βαλάντης Δρογγίτης και Ιωάννης Πορφύριος Κ.

Ήδη ετοιμάζονται τέσσερα (4) επιπλέον βίντεος και πρόκειται σταδιακά να ανέβουν εδώ!

Το αποψινό ποιητικό σχόλιο μπορείτε να διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: