e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Εικόνες από το Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για την Ενθρόνιση του Μητροπολίτου Ζακύνθου Διονυσίου και τα Ονομαστήρια του Μητροπολίτου Δωδώνης Χρυσοστόμου

  Σήμερα το πρωί, στη Ζάκυνθο - Μονή Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου  
  Προΐσταται ο νέος Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄  
  Φωτογραφίες: π. Π. Κ. 








































2 σχόλια:

ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ είπε...

ΕΙΣ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΣΕΒ. ΓΕΡΟΝΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ, ΠΟΛΛΑ "ΑΞΙΟΣ" ΣΤΟ ΣΕΒ. ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΒΘΠ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΤΥΠΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ , ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ , ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ .
Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΚΟΙΝΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΤΩΝ ΗΜΩΝ , ΚΛΗΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΙΚΩΝ , ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ , ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ .
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΟΣΗ ΦΩΝΗ ΜΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΑΝΑΦΩΝΩ ΤΟ
" ΆΞΙΟΣ Ο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΑΣ "