e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Η τέλεση της Λειτουργίας τού Αγίου Ιακώβου τού Αδελφοθέου στο Marrickville Sydney










Έκαναν βέβαια μερικές μέρες να φθάσουν από τότε που τραβήχτηκαν οι ανωτέρω φωτογραφίες, αλλά έρχονται από πολύ-πολύ μακριά: Από την Αυστραλία και μάλιστα από την Ενορία του Αγίου Νικολάου, στο Marrickville Sydney, όπου εφημερεύει ο αγαπητός και σεβαστός μας π. Νικόλαος Μποζίκης, από την Λιθακιά της Ζακύνθου. 

Το φωτορεπορτάζ, λοιπόν, προέρχεται από την τέλεση της παλαιοχριστιανικής Θείας Λειτουργίας τού Αγίου Ιακώβου τού Αδελφοθέου, στις 23 Οκτωβρίου 2012, στον ανωτέρω ναό, προεστώτος του θεοφ. Επισκόπου Απολλωνιάδος κ. Σεραφείμ και με την παρουσία πλήθους ευσεβούς λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: