e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Εβδομάδα των Απόκρεω στη Μητρόπολη Φιλαδελφείας | Αμμάν της Ιορδανίας










Την εβδομάδα των Απόκρεω τίμησαν δεόντως,  για μια ακόμη φορά, η Ι. Μητρόπολη Φιλαδελφείας στο Αμμάν της Ιορδανίας. Συγκεκριμένα ο Σεβ. κ. Βενέδικτος παρέθεσε γεύμα στους Ιερείς-άμεσους συνεργάτες του μαζί με τις εκλεκτές πρεσβυτέρες τους. Σε κλίμα εν Χριστώ αγάπης, αφ' ενός μετέφερε τις πατρικές ευχές του Μακαριωτάτου Προκαθημένου της Σιωνίτιδος Εκκλησίας κ.κ. Θεοφίλου, αφ' ετέρου δε τους ευχαρίστησε για το αξιόλογο έργο που επιτελούν και ευχήθηκε δύναμη  για την συνέχιση του. 
        
Επίσης επισκέφθηκε το νηπιαγωγείο της Μητροπόλεως -το οποίο, σημειωτέον, ανηγέρθη επί των ημερών του στο Αμμάν- και πρόσφερε γλυκίσματα και δώρα στα  παιδιά. Έγινε δεκτός με χαρά από το προσωπικό και ευλόγησε τον μικρό μαθητόκοσμο.  

Από το γραφείο τύπου και  διαδικτύου της Ι. Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια: