e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Τελευταία συνάντηση της Προέδρου του Κοινοβουλίου της Μοζαμβίκης με τον απερχόμενο Ορθόδοξο Ιεράρχη της χώρας






Η Πρόεδρος του Κοινοβουλίου της Μοζαμβίκης κ. Verónica Nataniel Macamo Dlovo δέχθηκε στο γραφείο της σε αποχαιρετιστήρια συνάντηση τον Σεβ. Μητροπολίτη Ζάμπιας και Μαλάουι κ. Ιωάννη, τον Ζακύνθιο, με την ευκαιρία της αναχώρησής του από την Μοζαμβίκη. 

O κ. Ιωάννης μετέφερε τις πατρικές ευχές και ευλογίες του Μακ. Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου Β' και ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία, που είχε με την Βουλή κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Μοζαμβίκη καθώς και για τις άριστες σχέσεις που αναπτύχθηκαν μεταξύ Ορθόδοξης Εκκλησίας και Κράτους. "Σας ευχαριστούμε για την υποδοχή", κατέληξε. 

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πρόσκληση και τη φιλοξενία αναγνώρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: