e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Ενδεικτικές γραφές φίλων για την παρουσία του Αφρικανού Μητροπολίτη Μουάνζας κ. Ιερωνύμου εν Βανάτω (29.5.2016)


Γιάννης Δεμέτης: Ιερός Ναός Παναγούλας Μπανάτου. Κυριακή πρωί. Η της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος εορτή. Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Μουάνζας κ. Ιερωνύμου, συμπροσευχομένου του Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄. Συλλειτούργησαν ο εφημέριος της Κοινότητας π. Παναγιώτης Καποδίστριας, Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου και ο Διάκονος Ιωάννης Ρένεσης. Το πολυπληθές εκκλησίασμα συμμετείχε ψυχικά στην κατανυκτική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. 

Petros Stravopodis: Συγκινητική η Θεία Λειτουργία σήμερα. Μακάρι ο Άξιος Επίσκοπος Ιερώνυμος να έχει την βοήθεια του Θεού να επιτελεί το δύσκολο έργο του στη Μαύρη Ήπειρο. 

Sandra Mard: Η σημερινή λειτουργία ήταν μια υπενθύμιση πραγματικής, ειλικρινούς χριστιανικής προσφοράς, για όλους όσοι είχαμε την τιμή να σας παρακολουθήσουμε. Νιώσαμε μεγάλη τιμή και συγκίνηση, μια τόσο ιδιαίτερη μέρα, συναισθηματικής φόρτισης. Μόνη μου ευχή, να σας έχει ο Θεός καλά να συνεχίζετε για πολλά χρόνια, το Θεάρεστο έργο Του. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. 

Νικόλαος Παπαδημητρίου: Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά πάτερ Παναγιώτη! Να μεταφέρετε τις ευχές μου στον Άγιο Μουάνζας κ. Ιερώνυμο!!! Συμφοιτητής και γείτονάς μου στο Θεολογικό Οικοτροφείο του Βύρωνα! 

Doris Freris: Ο Μητροπολίτης Μουάνζας, κ. Ιερώνυμο, αφού εσπούδασε στην Πατρίδα, έχει ιδιαίτερους δεσμούς με την Εκκλησία της Ελλάδας. 

Παναγιώτης Μουζάκης: Άξιοι! 

[Σημείωση σύνταξης: Όλα τα περί την Κυριακή της Σαμαρείτιδος στην Ενορία μας, την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, λειτουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μουάνζας κ. Ιερωνύμου,  έχουμε δημοσιεύσει ΕΔΩ
Με την ευκαιρία αυτή, ευχαριστούμε τους φίλους ιεροψάλτες κ.κ. Πέτρο Παράσχη, Δημήτρη Παπαδάτο, Σπύρο Έκτορα και Γενναίο Πέττα, οι οποίοι πλαισίωσαν το ψαλτήρι της Παναγούλας μας, κατ' αυτή την Ευχαριστιακή Σύναξη, αναπληρώνοντας άριστα τους δικούς μας ψάλτες, που απουσίαζαν όλοι σε χορωδιακό φεστιβάλ στη Σπάρτη.]

Δεν υπάρχουν σχόλια: