e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Ένα λεξικό - δώρο προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη στη Στουτγκάρδη




Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στη Στουτγκάρδη, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευαγγελικής Εκκλησίας της Γερμανίας επέδωσε στον Παναγιώτατο ένα Λεξικό! Πρόκειται για την ελληνική μετάφραση μικρού, πλην όμως πολύτιμου, λεξικού, που εκπόνησε ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΝΤΗΣ και το οποίο κυκλοφορήθηκε από την Εκδοτική Δημητριάδος της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου. Πρόκειται για το αξιανάγνωστο "Λεξικό των διμερών θεολογικών διαλόγων της Ευαγγελικής Εκκλησίας της Γερμανίας με Ορθόδοξες Εκκλησίες (1959-2013)"

Ο Γιώργος Βλαντής είναι Διευθυντής (Geschäftsführer) του Συμβουλίου των Χριστιανικών Εκκλησιών της Βαυαρίας (ACK Bayern) και επιστημονικός συνεργάτης της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου.  





Ο Παναγιώτατος με εκπροσώπους της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: