e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Ιερατικό Συλλείτουργο προς τιμήν των Αγίων Ταξιαρχών στο φερώνυμο Παρεκκλήσιο του Μπανάτου εν Ζακύνθω


Πρωί 8ης Νοεμβρίου 2018, στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μπανάτου, για την εορταστική Ευχαριστιακή Σύναξη των Αγίων Ασωμάτων Δυνάμεων, την οποία επιτελεί σήμερα η Ορθόδοξη Εκκλησία. 
     Συλλειτούργησαν ο οικείος Εφημέριος π. Παναγιώτης Καποδίστριας (ο οποίος ομίλησε επίκαιρα) και ο π. Ιωάννης Ρένεσης (Εφημέριος Φαγιά και Δράκα), ενώ το ψαλτικό στασίδι τίμησε ο Ιεροψάλτης κ. Χρυσοβαλάντης Δρογγίτης. Έγινε και η καθιερωμένη Αρτοκλασία. Στο τέλος εψάλη τρισάγιο για την ανάπαυση των ψυχών των κτητόρων και δωρητών του Ναού, αοιδίμων Παναγιώτου και Μιχαήλ Στραβοπόδη.


















































Δεν υπάρχουν σχόλια: