e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Ο Ηγούμενος της Μονής Στροφάδων και Αγ. Διονυσίου στη Ν. Ερυθραία διηγήθηκε θαύματα του Αγίου της Ανεξικακίας


Την παραμονή της αναχώρησης της τιμίας Χειρός του Αγίου Διονυσίου από τον Ναό της Αγίας Ματρώνης Νέας Ερυθραίας για Ζάκυνθο, δηλαδή χθες το εσπέρας, 21η Μαΐου 2019, σύμφωνα τα προγραμματισθέντα, έγινε Εσπερινός και εψάλησαν οι Χαιρετισμοί του Αγίου Διονυσίου. 
     Κατόπιν, ο Καθηγούμενος της σεβασμίας Αυτοκρατορικής Μονής Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου, Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Λιβέρης, διηγήθηκε προς το ικανό εκκλησίασμα θαύματα και εμπειρίες από τη μακρά διακονία της ζωής του πλάι στον Άγιο της Ανεξικακίας. Άπαντες παρακολούθησαν με ιδιαίτερη προσοχή τον Γέροντα Διονύσιο.










Δεν υπάρχουν σχόλια: