e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Κυριακή της Πεντηκοστής 2019 στη Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, με τον Μητροπολίτη Δωδώνης


Σήμερα, Κυριακή της Πεντηκοστής 2019, στην περιώνυμη και περίοπτη Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, ο Καθηγούμενος Γέρων Εφραίμ, η περί αυτόν σεβασμία Αδελφότης και πλήθος προσκυνητών, με προεστώτα της Ευχαριστιακής Συνάξεως τον Σεβ. Μητροπολίτη Δωδώνης κ. Χρυσόστομο, τίμησαν κατανυκτικά την θαυμαστή επιφοίτηση του Αγίου και Ζωοποιού και Τελεταρχικού Πνεύματος, κοινωνούντες της μεγάλης αυτής Χάριτος της Παναγίας Τριάδος. 
     Για μιαν επιπλέον φορά ο Σεβ. κ. Χρυσόστομος εξέφρασε ειλικρινείς ευχαριστίες και καρδιακή ευγνωμοσύνη προς τον Γέροντα Εφραίμ, ότι έχει συμπεριλάβει την Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου στους αποδέκτες των ευεργεσιών της Μονής, υλικών και πνευματικών, κάτι το οποίο ουδέποτε λησμονεί τόσον ο ίδιος, όσο και ο σημερινός Μητροπολίτης Ζακύνθου κ. Διονύσιος Δ΄, δι' αυτών δε και ο λαός της αγιοτόκου νήσου Ζακύνθου!






































Δεν υπάρχουν σχόλια: