e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο


ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ
Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, στο Φανάρι, πραγματοποίησε σήμερα, Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019, ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος, Πρόεδρος του Συνοδικού Γραφείου Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Αρχιμανδρίτη Σπυρίδωνα Κατραμάδο, Γραμματέα του ιδίου Γραφείου. 

Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος και ο συνεργάτης του έγιναν δεκτοί από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τον οποίο ενημέρωσαν για τις πρόσφατες δράσεις του Συνοδικού Γραφείου καθώς και για το Δ΄ Πανελλήνιο Συνέδριο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Άρτα, και του επέδωσαν την επίσημη πρόσκληση του Μακ.Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου να αποστείλει σε αυτό εκπρόσωπο του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Το Πατριαρχείο όρισε τον Σεβ. Μητροπολίτη Ρόδου Κύριλλο.




Δεν υπάρχουν σχόλια: