e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Νέα δράση "Αληθώς": Συνεδρία περί αξιοποίησης των ψυχικών αποθεμάτων | Συνεργασία με Κέντρο "Η Στοργή"


Το Μορφωτικό Κέντρο Λόγου "Αληθώς", ως τέταρτη (Θ4) εκδήλωση των εφετινών δράσεών του, αναγγέλλει συνάντηση των φίλων και θιασωτών του με τον κ. Τίμο Στραβοπόδη, (Κοινωνιολόγο - Επιστημονικό Υπεύθυνο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Ζακύνθου "Η ΣΤΟΡΓΗ"), ο οποίος θα παρουσιάσει το ενδιαφέρον θέμα: «Η αξιοποίηση των ψυχικών μας αποθεμάτων, για να μπορούμε να ονειρευόμαστε».

Στη συνεδρία αυτή θα αναδειχθούν ψυχικά αποθέματα που έχει ο καθένας μας και δεν τα έχει γνωρίσει, τα οποία, εάν αξιοποιήσει, θα μπορεί να ατενίζει τις δυσκολίες της καθημερινότητας με άλλη ματιά. Έτσι, θα μπορεί να βάζει στόχους και να ονειρεύεται για μια ποιοτικότερη ζωή.

Χρόνος και τόπος συνάντησης: Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019, ώρα 7 το βράδυ, στην Αίθουσα της Ενοριακής Βιβλιοθήκης Μπανάτου, απέναντι από τον Ναό της Παναγούλας.

Εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον, η συνεργασία της "Στοργής" με το "Αληθώς" θα είναι μονιμότερη, στοχεύοντας σε μηνιαίες συναντήσεις ανάλογου περιεχομένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: