e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Ο Ακάθιστος Ύμνος 2020 στο Παρίσι κεκλεισμένων των θυρών


Κεκλεισμένων των θυρών ετελέσθη η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Αγίου Στεφάνου Παρισίων από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γαλλίας κ. Εμμανουήλ. 

Η Γαλλία συνεχίζει να βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και αυστηρό περιορισμό των πολιτών της. Δυστυχώς, καθημερινά μετρά χιλιάδες νέα κρούσματα και εκατοντάδες νεκρούς από την τρομερή πανδημία του κοροναϊού. 

Ο Μητροπολίτης Γαλλίας για άλλη μια φορά απηύθυνε δέηση ενώπιον της ιεράς εικόνος της Υπεραγίας Θεοτόκου να μας απαλλάξει από αυτό το φοβερό κακό που καθημερινά στοιχίζει τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.














Δεν υπάρχουν σχόλια: