e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

"Θέλει ο Ζακυνθινός να πεινάσει; Να πεινάσει!" έφη Άδωνις στη Βουλή για αγοραπωλησία Ορεινών [video]


Ρεπορτάζ: π. Π. Κ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μάς άφησε σήμερα -24.6.2020- άναυδους (ή μήπως έπρεπε να τα περιμένουμε όλ' αυτά;), απαντώντας από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων για την αγοραπωλησία των Ορεινών της Ζακύνθου, σε σχετική επίκαιρη ερώτηση κοινοβουλευτικού ελέγχου, η οποία υπεβλήθη από τον κ. Κρίτωνα-Ηλία ΑρσένηΒουλευτή του ΜέΡΑ25. 
     Και τούτο, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις των ημερών, υπάρχοντος δηλαδή πλέον ενός ανακουφιστικού βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της 11ης Ιουνίου τρέχοντος έτους, που δικαιώνει τους ενισταμένους Ζακυνθίους και μιλά για μεγάλη ζημία του δημοσίου. 
     Ο Υπουργός Τουρισμού και Επενδύσεων, λοιπόν, ανάμεσα στα πολλά περίεργα (;) που απάντησε, ομιλώντας με την απατηλή αγοραπωλησία, αμέριμνος δήθεν, είπε εμφατικά: "Εάν δεν θέλουν οι Ζακυνθινοί την επένδυση, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Θέλουν οι Ζακυνθινοί να μη βρει κανένας τους δουλειά; Να μη βρει!" Και αργότερα: "Θέλει ο Ζακυνθινός να πεινάσει; Να πεινάσει!"

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:



Δεν υπάρχουν σχόλια: