e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης με τα παιδιά της Παιδόπολης στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Την Ιερά Θεολογική Σχολή επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης μαζί με τα παιδιά από την Παιδόπολη της Πρώτης για ημερήσια εκδρομή.
Ο Παναγιώτατος, ο οποίος εκδηλώνει πάντοτε την αγάπη του στα παιδιά, χαρούμενος και συγκινημένος τους αφιέρωσε μία μέρα, πέρασε χρόνο κοντά τους και συνομίλησε μαζί τους. Στην εκδρομή των παιδιών παρόντες ήταν επίσης ο Σεβ. Μητροπολίτης Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος, Πρόεδρος της Εφορείας της Σχολής, και ο Καθηγούμενος, Θεοφ. Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός. Τα παιδιά απήλαυσαν το περιβάλλον της Σχολής, αλλά κυρίως την παρουσία και την συνομιλία τους με τον Πατριάρχη.

























Δεν υπάρχουν σχόλια: