e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Η εορτή των τριών Ιεραρχών στο Κόβεντρι της Αγγλίας

Στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κόβεντρι χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022. 

Συλλειτούργησαν ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεόδωρος Πολυβίου και ο Διάκονος π. Παντελεήμων Maxfield. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφιλέστατος χειροθέτησε Αναγνώστη τον κ. Σιλβέστρο Τιμοθέου. Επίσης ευλόγησε το νέο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα τους καθήκοντα. 

Τον Επίσκοπο Μελιτηνής υποδέχθηκε με ενθουσιασμό η Κοινότητα του Κόβεντρι και προσέφεραν εορταστικό γεύμα προς τιμήν του.




















Δεν υπάρχουν σχόλια: