e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Ο νέος Γεν. Πρόξενος του Ηνωμένου Βασιλείου στην Πόλη επισκέφθηκε το Οικουμενικό Πατριαρχείο

Το Οικουμενικό Πατριαρχείο επισκέφθηκε την Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022, ο Εντιμ. κ. Kenan Poleo, νέος Γενικός Πρόξενος του Ηνωμένου Βασιλείου στην Πόλη. 

Ο κ. Poleo, ο οποίος συνοδευόταν από τις εριτίμους κυρίες Kate Greany, Αναπληρωτή Γενική Πρόξενο, και Asli Tekinay, Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Γεν. Προξενείου, έγινε δεκτός από τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, και είχαν μακρά συζήτηση σε εγκάρδια ατμόσφαιρα. Στη συνάντηση παρέστη ο Πανοσιολ. Μ. Εκκλησιάρχης κ. Αέτιος, Διευθυντής του Ιδιαιτέρου Γραφείου του Παναγιωτάτου.

Εν συνεχεία, ο Εντιμ. κ. Poleo και οι συνεργάτες του ξεναγήθηκαν στους χώρους της Πατριαρχικής Βιβλιοθήκης από τον Πανοσιολ. Δευτερεύοντα κ. Αλέξανδρο, Βιβλιοφύλακα των Πατριαρχείων, εκφράζοντας τον θαυμασμό τους για τις συλλογές χειρογράφων και παλαιτύπων εκδόσεων της Βιβλιοθήκης.

Φωτογραφίες: Οικουμενικό Πατριαρχείο


Δεν υπάρχουν σχόλια: