e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Ο π. Νικόλαος Κατσηδήμας για τα 15χρονα του "Νυχθημερόν"

Προς τον Αιδεσιμολογιώτατο

Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου 

και Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου 

π. Παναγιώτη Καποδίστρια

Σεβαστέ και λίαν αγαπητέ μου π. Παναγιώτη, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Με αφορμή την συμπλήρωση 15χρόνων του "ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ", του θαυμάσιου και έγκυρου e-περιοδικού της δραστήριας και πρωτοποριακής Ενορίας Μπανάτου, που υποδηλώνει ότι κάτι γίνεται με εντατικούς ρυθμούς, συνέχεια, χωρίς διακοπή και κρατάει μέρα-νύχτα, το οποίο μάλιστα είναι μία προσωπική σας προσπάθεια άξια επαίνων και θαυμασμού, δεχθείτε τις ταπεινές ευχές και τα εγκάρδια συγχαρητήριά μου!

Επιπλέον εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου για την ευγενική, άμεση και αφιλοκερδή δημοσίευση κειμένων επί σειρά ετών, που αφορούν στην ενοριακή δράση μου εις τον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος Πύργου όπου ταπεινά διακονώ επί 32 συναπτά έτη, καθώς επίσης και χρονικά της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας. 

Πανθολογούμενος δε η πλούσια θεματολογία, καθώς επίσης η πάντα έγκαιρη αλλά και έγκυρη αρθρογραφία που αφορά στην εκκλησιαστική ζωή και την πνευματικότητα, είναι μία τρανή απόδειξη του σεβασμού και της υιϊκής προσήλωσης που έχετε για την Μεγάλη του Χριστού Εκκλησία, δηλαδή το Οικουμενικό Πατριαρχείο, την Ενορία που θεοφιλώς και επαξίως διακονείτε, καθώς επίσης για την Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου. 

Με εκτίμηση και την εν Κυρίω αγάπη,

Πρεσβύτερος Νικόλαος Κατσηδήμας

Εφημέριος Ι. Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Πύργου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: