e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Πεντηκοστή 2022 στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης


Στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο, τέλεσε την Θεία Λειτουργία και τον Εσπερινό της Γονυκλισίας σήμερα Κυριακή της Πεντηκοστής, ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Μητροπολίτης στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην χαρά της Εκκλησίας για τη γενέθλια ημέρα Της και πόσο σημαντική είναι η Επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος. Στη διάρκεια του Εσπερινού ο χειροθέτησε Αναγνώστες τον κ. Αθανάσιο Οικονόμου και τον κ. Κωνσταντίνο Κουμπατή, οι οποίοι διακονούν το αναλόγιο του Ιερού Ναού.

Ευχήθηκε δε στους πιστούς να σκηνώσει το Πνεύμα το Άγιο στην ψυχή του καθενός.














Δεν υπάρχουν σχόλια: