e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Αναχώρησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης για Abu Dhabi


Η Α. Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, σήμερα, Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2022, συνοδευόμενος από τον Σεβ. Μητροπολίτη Γέροντα Χαλκηδόνος κ. Εμμανουήλ και τον Πανοσιολ. Τριτεύοντα κ. Καλλίνικο, αναχώρησε με αεροσκάφος της εταιρίας Etihad για το Abu Dhabi, προκειμένου να συμμετάσχει σε δύο Διεθνείς Διασκέψεις Διαθρησκευτικού και Διαπολιτισμικού Διαλόγου. 
     Επίτροπος του Πατριάρχου ορίσθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μύρων κ. Χρυσόστομος, ο οποίος και τον προέπεμψε στο Αεροδρόμιο της Πόλης, μαζί με τον Πανοσιολ. Μ. Πρωτοσύγκελλο κ. Θεόδωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: