e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Οι απόφοιτοι της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Στις 26 Ιουνίου 2023, ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε τους τέσσερις αποφοίτους της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής, της σχολικής χρονιάς 2022-23, και τους έδωσε τους παραδοσιακούς Σταυρούς οι οποίοι αποτελούν ένδειξη αποφοίτησης από τη Σχολή.

Ο Προκαθήμενος της Ορθοδόξου Εκκλησίας δέχθηκε τον Αρσένιο, τη Μαρία, τη Γιασμίν και τη Μαρία, μαζί με τον Σχολάρχη κ. Δημήτριο Ζώτο στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, ευλόγησε τους νέους αποφοίτους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη συνέχεια της σταδιοδρομίας τους.

Η Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή εκφράζει την ευγνωμοσύνη και τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Παναγιώτατο για τη θερμή του υποδοχή και για τις συμβουλές του προς τους τους νέους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: