e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

VIDEO: Οι επικήδειοι λόγοι κατά την Εξόδιο Ακολουθία για τον Αρχιμανδρίτη Αλέξιο Ξένο (+11.9.2023)


Το απόγευμα της 12ης Σεπτεμβρίου 2023, στο Καθολικό της Μονής Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου πόλεως Ζακύνθου, εψάλη η Εξόδιος Ακολουθία για τον κοιμηθέντα Αρχιμανδρίτη ΑΛΕΞΙΟ Δ. ΞΕΝΟ, πρώην Ιεροκήρυκα Ζακύνθου, ο οποίος εξεδήμησε προς Κύριον στις 11.9.2023, 94 ετών.

        Εκ μέρους της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου, τον Επικήδειο Λόγο εκφώνησε ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας - Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Ι.Μ.Ζ (διαβάστε τον ως κείμενο ΕΔΩ), εκ προσώπου του Καθηγουμένου και της Αδελφότητος της Μονής της Μετανοίας του ομίλησε ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Κονίδης κι εκ μέρους των πνευματικών τέκνων του και του λαού της Ζακύνθου αποχαιρέτησε τον Γέροντα ο κ. Νικόλαος Κακολύρης, Μαθηματικός.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΗΔΕΙΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:



Δεν υπάρχουν σχόλια: