Υπεύθυνος ιστοτόπου: π. Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), ο και υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Ζακύνθου. Ως εκ τούτου, το Νυχθημερόν, παράλληλα με την ποικίλη ύλη του, λειτουργεί και ως έκφραση προς το ευρύ κοινό τού εν λόγω Γραφείου. Οι κ.κ. δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία και υλικό, που αφορούν σε σημαντικά δρώμενα της τοπικής Εκκλησίας της Ζακύνθου, με απλή αναφορά προέλευσης των αναδημοσιευόμενων.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή, 15 Νοεμβρίου 2009

Σε εξέλιξη η Πατριαρχική Θ. Λειτουργία στη Ζάκυνθο











Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η Πατριαρχική Θ. Λειτουργία στον Άγιο Διονύσιο Ζακύνθου, προεξάρχοντος του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής κ. Θεοδώρου, συλλειτουργούντων των Αρχιεπισκόπων Κύπρου και Αθηνών και πενήντα περίπου Αρχιερέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Την Θ. Λειτουργία μεταδίδει απευθείας η ΕΤ1. Θα επανέλθουμε με νεότερη ανάρτηση με τις προσφωνήσεις και αντιφωνήσεις.


1 σχολιασμοί υπάρχουν εδώ:

Ρεγγίνα είπε...

Εντυπωσιακές οι εικόνες!
Δυστυχώς δεν το πήρα είδηση έγκαιρα.
Συγκεντρώσατε συμβολικά όλον τον κόσμο εκεί μέσω εκπροσώπων και ήταν νομίζω κορυφαίο γεγονός σε πολλά επίπεδα οπτικής.
Συγχαρητήρια στους Ζακυνθινούς, και πιο σωστά συγχαρητήρια στον Πρωτεργάτη που είναι φανερό οτι το σχεδίασε και το υλοποίησε απο το άλφα μικρόν μέχρι το Ωμέγα Κεφαλαίο!
Έτη Πολλά π Παναγιώτη.
Πάντα τέτοια!