e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Η λαογραφική γιορτή του Κέντρου Λόγου "Αληθώς" σε μαυρόασπρες φωτολήψεις


Οι πλείστοι των θιασωτών της φωτογραφικής τέχνης υπεραγαπούν τις μαυρόασπρες φωτογραφίες, οι οποίες έχουν την δυναμική ν' αναδεικνύουν στοιχεία ιδιαίτερα, σε σχέση με την έγχρωμη αποτύπωση. 
Σήμερα, λοιπόν, προτείνουμε μια περιδιάβαση στην λαογραφική γιορτή του Κέντρου Λόγου ΑΛΗΘΩΣ - αφιέρωμα στις "Ομιλίες", δηλαδή τις παραστάσεις Λαϊκού Θεάτρου εν Ζακύνθω (πλάτωμα Φανερωμένης Μπανάτου, 29 Σεπτεμβρίου 2012), κοιταγμένη τώρα μες από μαύρο-άσπρο βλέμμα! Καθετί το λαογραφικό δικαιούται -νομίζουμε- να διαθέτει την πατίνα του χρόνου, ενώ λανσάρεται για επιβίωση στο γκρι παρόν και στο δύσχρωμο μέλλον! 
Σημειωτέον, όλες οι φωτολήψεις είναι του μόνιμου συνεργάτη μας Ιωάννη Πορφύριου Καποδίστρια, τον οποίον ευχαριστούμε για τον κόπο!


























Δεν υπάρχουν σχόλια: