e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Συμμέτοχοι στη χριστουγεννιάτικη αγορά των Γερμανόφωνων Γυναικών της Ζακύνθου








Σήμερα το πρωί, μαζί με πολλούς άλλους Ζακυνθινούς, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος Δ΄, συνοδευόμενος από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπό του, επισκέφτηκε την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη αγορά των Γερμανόφωνων Γυναικών της Ζακύνθου, έξω από το Διοικητήριο. Εκεί του δόθηκε η ευκαιρία να συνεισφέρει συμβολικά και με το κατά δύναμιν στη φιλανθρωπική προσπάθεια των ευαισθητοποιημένων κυριών και να ανταλλάξει εόρτιες ευχές με όλους! 

 Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Σύλλογο Γερμανόφωνων Γυναικών Ζακύνθου συμμετέχουν γυναίκες από τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία, την Ολλανδία, την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Νορβηγία, την Αγγλία, την Ιταλία και την Πολωνία. Όπως οι ίδιες αναγράφουν στο ενημερωτικό δελτίο που διανέμουν, μέσα στα τελευταία είκοσι χρόνια ζωής του Συλλόγου έχουν συγκεντρωθεί και προσφερθεί σε αναξιοπαθούντες περί τα 29.000 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: