e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Για τη μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου και τα ονομαστήρια του Μητροπολίτου Δωδώνης


Την ερχόμενη Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου, ημέρα κατά την οποία τιμάται η μνήμη του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, που άγει τα ονομαστήριά του, δεν θα εορτάσει επίσημα. 

Το πρόγραμμα της εορτής του Αγίου Χρυσοστόμου έχει ως εξής: 

Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014, ώρα 5 μ.μ.
 Εσπερινός στο Καθολικό της Μονής του Αγίου Διονυσίου, όπου υπάρχει Παρεκκλήσιο και Λείψανο του τιμωμένου Αγίου Χρυσοστόμου. Θα χοροστατήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος. 

Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014, ώρα 8:30 π.μ.
 Αρχιερατική Λειτουργία στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, στην οικία του Σεβ. Μητροπολίτου Δωδώνης, στην οποία θα λειτουργήσει ο ίδιος.

2 σχόλια:

Spyros Papageorgiou είπε...

Με το καλό... να του διαβιβάσετε τις ευχές!

Doris Freris είπε...

Στο παρελθόν, ο σεβ. Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος -τότε Μητροπολίτης Ζακύνθου - εμφανιζόταν στο κανάλι Αντέννα τακτικά. Εμείς που ζούμε μακριά από την πατρίδα αισθανόμαστε πολύ περήφανοι που υπερασπιζόταν δυναμικά τα συμφέροντα του τόπου. Μέσα απ'αυτόν τον χώρο θα ήθελα να εκφράσω τον σεβασμό μου και να του ευχηθώ Χρόνια πολλά,για μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει στο νησάκι μας.