e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Θαυμάσιο: Πώς αποκαλύπτεται το αποκατεστημένο Κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου






Αυτές τις ημέρες ολοκληρώθηκε το έργο αποκατάστασης του Παναγίου Τάφου στον εν Ιεροσολύμοις Ναό της Αναστάσεως από την έγκριτη ομάδα ειδικών του ΕΜΠ, με επικεφαλής την Καθηγήτρια κ. Αντωνία Μοροπούλου. 

Στις 24 Φεβρουαρίου 2017 το ιερό Κουβούκλιο ήταν όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν. Σήμερα αποκαλύπτεται θαυμάσιο και σπουδαίο, παραδιδόμενο στους επόμενους αιώνες!!! Δείτε τις ανωτέρω φωτογραφίες που ελήφθησαν σήμερα στο πολυπεριοδικό μας από φίλους του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων! Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Λαμπαδάριο του πανσέπτου Ναού και νέο φίλο μας κ. Γεώργιο Αλβανό. 

Θυμίζουμε ότι η επίσημη παράδοση του πολυσήμαντου εν λόγω έργου θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου ε.έ.








Δεν υπάρχουν σχόλια: