e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Έφθασε ο νέος Μητροπολίτης Αξώμης Δανιήλ στην Αιθιοπία


Τις πρώτες πρωινές ώρες της 6ης Φεβρουαρίου 2019, αφίχθη στο διεθνές αεροδρόμιο της Αδδίς Αμπάμπα ο νέος Μητροπολίτης Αξώμης (Αιθιοπίας, Σομαλίας και Τζιμπουτί) κ. Δανιήλ.

Τον νέο Ποιμενάρχη υποδέχθηκε αντιπροσωπεία από την Πρεσβεία, την Εκκλησία και την Ομογένεια, με επικεφαλής τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Αιθιοπία και Μόνιμο Αντιπρόσωπο στην Αφρικανική Ένωση κ. Νικόλαο Χ. Πατακιά, τον Πρόξενο της Ελλλάδός στήν Αιθιοπία κ. Εμμανουήλ Κουμπαράκη, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας Αδδίς Αμπάμπα κ. Δημήτριο Συκά, τον Πανοσιολ. Αρχιμ. κ. Χρυσόστομο Μπαρμπέρη, Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως και τον κ. Κυριάκο Αρμενάκη, εκπρόσωπο του επιτίμου Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Αδδίς Αμπάμπα κ. Κωνσταντίνου Καλογερόπουλου.

Ευθύς αμέσως μετά την άφιξη, συνόδευσαν και εγκατέστησαν τον Μητροπολίτη στο Επισκοπείο.










Δεν υπάρχουν σχόλια: