e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Λαμπρά Εγκαίνια του νεόδμητου Παρεκκλησίου των Αγίων Πάντων στο Γαϊτάνι Ζακύνθου


Σήμερα το πρωί, Κυριακή των Αγίων Πάντων, 23 Ιουνίου 2019, τελέστηκαν από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ζακύνθου κ. Διονύσιο Δ΄, τα Εγκαίνια του ιερού Παρεκκλησίου, τιμωμένου επ' ονόματι των Αγίων Πάντων, ιδιοκτησίας του κ. Νικολάου Ακτύπη, στην κωμόπολη Γαϊτανίου Ζακύνθου. 
     Πλήθος ενοριτών του Γαϊτανίου και φίλων της Οικογένειας Ακτύπη προσήλθαν για να παρακολουθήσουν την έκτακτη αυτή Τελετή και ακολούθως την πρώτη Θεία Λειτουργία. Ο Μητροπολίτης ομίλησε κατάλληλα για την περίσταση, ο δε ιδιοκτήτης πασιχαρής προσέφερε στον Ποιμενάρχη αναμνηστική πλάκα, την οποία έχει ο ίδιος σκαλίσει.
     Ακολούθησε πλούσια και αρχοντική τράπεζα, στην οποία παρακάθισαν όλοι οι εκκλησιασθέντες.
[Μέριμνα φωτορεπορτάζ: π. Σεραφείμ Κονίδης]










































































Δεν υπάρχουν σχόλια: