e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 19 Απριλίου 2020

Ο Εσπερινός της Αγάπης 2020 στον Ναό της Παναγούλας εν Βανάτω Ζακύνθου [live, απόψε 7 μμ]


Κεκλεισμένων παραμενουσών των θυρών των Ναών, όχι διά τον φόβον των Ιουδαίων, αλλά του θανατηφόρου Κορονοϊού, μεταδίδουμε απευθείας χάριν των Ενοριτών και των Φίλων του "Νυχθημερόν", τον Αναστάσιμο Εσπερινός της Αγάπης, από τον Ναό της Παναγούλας Μπανάτου εν Ζακύνθω. 

Κατ' έτος εκεί, μετά την πανηγυρική αυτήν Ακολουθία, γίνεται λιτάνευση των Εικόνων Αναστάσεως και Κυράς Παναγούλας ανά τους δρόμους της Ενορίας, για να διακηρυχθεί το μεγαλειώδες Αναστάσιμο Μήνυμα και να ευλογηθούν τα σπιτικά. Φέτος λόγω εκτάκτων συγκυριών- γίνονται όλα απλά και απέριττα, εντός του Ναού, δίχως λιτανεία. 


ΤΗΝ ΤΗΛΕ-ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ LIVE, ΜΕΣΩ YOUTUBE:


Δεν υπάρχουν σχόλια: