e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Εκπροσωπήσεις Οικουμενικού Πατριάρχου κατά τον μήνα Οκτώβριο 2020


Η Α. Θ. Παναγιότης ο Πατριάρχης, κατά τον διαρρεύσαντα μήνα Οκτώβριο 2020, εκπροσωπήθηκε:
  • από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου κ. Μεθόδιο Βερνιδάκη, Πρωτοσύγκελλο της Ι. Αρχιεπισκοπής Κρήτης, κατά την κηδεία της αειμνήστου Ελένης Κουβίδη-Μαλλιωτάκη, συζύγου του Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβυτέρου του Οικουμενικού Θρόνου κ. Γεωργίου Μαλλιωτάκη, η οποία τελέστηκε την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2020, από τον Ι. Ναό Ευαγγελίστριας Τυλίσου, Ηρακλείου.
  • από τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου κ. Ελευθέριο Χρυσοχόο, κατά την κηδεία του αειμνήστου Κωνσταντίνου Αγαπητίδη, οικονομολόγου και συγγραφέα, εκ Σύμης, η οποία τελέστηκε την Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020, από τον Κοιμητηριακό Ι. Ναό Αγ. Πέτρου Π. Φαλήρου.
  • από τον Αιδεσιμολ. Πρωτοπρεσβύτερο κ. Πέτρο Αθανασόπουλο, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπό της Ι. Μ. Αργολίδος, κατά την κηδεία της αειμνήστου Κυριακής Μπακοπούλου, μητέρας του Άρχοντος Β΄ Δομεστίκου Γεωργίου Μπακοπούλου, η οποία τελέστηκε την Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020, από τον Ι. Ναό Αγ. Πέτρου Άργους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: