e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Επίσκεψη της Ιμβριακής Ενώσεως Μακεδονίας Θράκης στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Την Ιερά Θεολογική Σχολή επισκέφθηκε σήμερα το Προεδρείο της Ιμβριακής Ενώσεως Μακεδονίας Θράκης μαζί με μέλη της, υπό την ηγεσία του Προέδρου, Άρχοντος Οστιαρίου της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας κ. Παύλου Σταματίδη.
    Οι επισκέπτες έγιναν δεκτοί από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό, ο οποίος τους καλωσόρισε στο ιερό καθίδρυμα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, το οποίο ανέδειξε σπουδαίους εκκλησιαστικούς άνδρες, μεταξύ των οποίων και τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο. Μάλιστα με αφορμή την χθεσινή επέτειο της τριακοετηρίδος από της αναρρύσεώς του στον Οικουμενικό Θρόνο, ο Καθηγούμενος ευχήθηκε ο Θεός να του χαρίζει μακροημέρευση και να τον αξιώσει να δει την επαναλειτουργία της Σχολής.
    Κατόπιν, οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στους χώρους της Σχολής και παρακάθησαν στην προς τιμήν τους παρατεθείσα τράπεζα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: