e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

Συνάντηση του Οικουμενικού Πατριάρχου με τον Υφυπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας

Η Α. Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε, το Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022, τον Υφυπουργό Εσωτερικών της Τουρκικής Δημοκρατίας Εξοχ. κ. Muhterem İnce, μαζί με τους Εντιμ. κ.κ. Kürşat Kırbıyık και Mehmet Yüzer, υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς και τον Εντιμ. κ. Burhan Ersoy, επί κεφαλής της Γενικής Διευθύνσεως Βακουφίων, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συζητήσει ζητήματα που απασχολούν το Οικουμενικό Πατριαρχείο και την Ρωμαίηκη Κοινότητα.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδια ατμόσφαιρα, παρέστησαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Προύσης κ. Ιωακείμ, ο Εντιμολ. κ. Παντελεήμων Βίγκας, Άρχων Χαρτοφύλαξ της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας, ο Εντιμ. κ. Γεώργιος Παπαλιάρης Πρόεδρος του Συνδέσμου Υποστήριξης Ρωμαίικων Κοινοτικών Ιδρυμάτων και άλλοι ομογενειακοί παράγοντες. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: