e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Φανάρι: 40νθήμερο Μνημόσυνο Αρχιμανδρίτου Δοσιθέου, Ηγουμένου Μονής Τατάρνης

Η Α.Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, παρέστη συμπροσευχόμενος από το Ιερό Βήμα του Π. Πατριαρχικού Ναού στην Θεία Λειτουργία του Σαββάτου, 11 Φεβρουαρίου 2023, στο τέλος της οποίας τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Ηγουμένου της Ιεράς Σταυροπηγιακής Μονής Παναγίας Τατάρνης Αρχιμανδρίτου Δοσιθέου (Κανέλλου).

Εκκλησιάστηκαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Γέρων Δέρκων κ. Απόστολος, Μύρων κ. Χρυσόστομος και Καλλιουπόλεως και Μαδύτου κ. Στέφανος, κληρικοί, πιστοί από την Πόλη και προσκυνητές από το εξωτερικό. 

Φωτό:  Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο







Δεν υπάρχουν σχόλια: