e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Μουζάκι Ζακύνθου: Αρχιερατικά Εσπέρια στον Μετοχιακό Ναό των Αγίων Πέτρου και Παύλου

Το εσπέρας της 28ης Ιουνίου 2023, στο πανηγυρίζον εκκλησάκι των Αγίων Πέτρου και Παύλου, του εν Μουζακίω Ζακύνθου Μετοχίου της Μονής Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου, εψάλη ο εόρτιος Εσπερινός των πρωτοκορυφαίων Αποστόλων, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ζακύνθου κ. Διονυσίου Δ΄.

Κατ' αυτήν την λειτουργική ευκαιρία, η Τοπική Διοίκηση Ζακύνθου της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) τίμησε τον Προστάτη Άγιό της, Πρωταποστολο Παύλο, με καλεσμένους τους, αφενός μέν τις τοπικές Αρχές, με επικεφαλής τον Βουλευτή Ζακύνθου κ. Διονύσιο Ακτύπη και τα μέλη του Τμήματος ΑΜΕΑ Ζακύνθου του πρώην ΟΔΑΖ.










Δεν υπάρχουν σχόλια: