e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Αγιασμός για την έναρξη του νέου σχολικού έτους στον Σύνδεσμο Αποφοίτων Ζωγραφείου

Την Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023, ο Αρχιερατικώς Προϊστάμενος της Μεγαλωνύμου Κοινότητος Σταυροδρομίου, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σαράντα Εκκλησιών κ. Ανδρέας, τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου σχολικού έτους στην αίθουσα του Συνδέσμου Αποφοίτων Ζωγραφείου.

Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΣΑΖ, Τζόννυ Κουρτέσογλου, ο τέως Πρόεδρος, Διαμαντής Κομβόπουλος, μέλη των επιτροπών της Ομογένειας, καθώς και οι τελειόφοιτοι της μητέρας Σχολής. Ο Μητροπολίτης Σαράντα Εκκλησιών ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και επιτυχία στις φετινές δράσεις του Συνδέσμου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: