e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Υπαίθρια Λειτουργία στη Σπηλιά της Ίμβρου για τα 25χρονα Πατριαρχίας Βαρθολομαίου


Φωτογραφίες από τον ιστότοπο ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙΟΥ, προερχόμενες από την υπαίθρια Λειτουργία, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, στην περιοχή Σπηλιά της Ίμβρου, προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Μιλήτου Αποστόλου, το πρωί της 18ης Αυγούστου 2016. 

Παρέστησαν συμπροσευχόμενοι: ο Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου Κύριλλος, ο Γέρων Δέρκων Απόστολος και οι Επίσκοποι του Οικουμενικού Θρόνου, Θερμών Δημήτριος, Αμορίου Νικηφόρος και Αλικαρνασσού Αδριανός. 

Ακολούθησε υπαίθριο γεύμα για όλους τους πιστούς, το οποίο ευλόγησε ο Πατριάρχης. Ο Πατριάρχης υπέγραψε και αντίτυπα του λευκώματος "Η Ίμβρος του Πατριάρχη", το οποίο κυκλοφορήθηκε με αφορμή τις εκδηλώσεις για τα 25χρονα της Πατριαρχίας Του, που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στην Ίμβρο. 






























Δεν υπάρχουν σχόλια: