e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Μητροπολίτης Δωδώνης για έργα Στροφάδων και "Ναυάγιο ΑΕ" [video]


Στις τελευταίες εξελίξεις που έχουν να κάνουν με την έναρξη των εργασιών στα Στροφάδια και με το νομοσχέδιο για την Ναυάγιο ΑΕ, αναφέρθηκε ο Μητροπολίτης Δωδώνης κ. Χρυσόστομος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΙΟΝΙΑΝ» και στην εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ».

Ο Μητροπολίτης αρχικά, χαρακτήρισε «φημολογούμενη» την επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού Λ. Μενδώνη στο νησί μας και στα Στροφάδια, καθώς όπως είπε, δεν έχει επίσημη ενημέρωση σχετικά με την ημερομηνία της άφιξής της στο νησί. Τόνισε, ωστόσο ότι είναι μία πολύ θετική εξέλιξη η έναρξη των εργασιών, παρόλο που είχε καθυστερήσει αρκετά.

Επίσης, ερωτηθείς για τις εξελίξεις που έχουν να κάνουν με το ν/σ για τη «Ναυάγιο ΑΕ», μετά και την επίσκεψη του Βουλευτή Ζακύνθου Δ. Ακτύπη στον Υπουργό Τουρισμού Β. Κικίλια, ο κ. Χρυσόστομος έκανε γνωστό ότι έχει ήδη παραδώσει στον υπουργό στικάκι με την μελέτη της Μητρόπολης για την αξιοποίηση του Ναυαγίου. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ: 


Δεν υπάρχουν σχόλια: