e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Κυριακή του Ασώτου 2022 στην Αγία Τριάδα Μπέρμιγχαμ

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος και Αποστόλου Λουκά Μπέρμιγχαμ χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Θεοφ. Επίσκοπος Μελιτηνής κ. Μάξιμος την Κυριακή του Ασώτου. 

Συλλειτούργησαν ο ιερατικώς Προϊστάμενος Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Στεφάνου και ο Οικονόμος π. Νικόλαος-Λουκάς Καραφυλλίδης. 

Ακολούθησε γεύμα σε αίθουσα της Ελληνικής Κυπριακής Εστίας, όπου ο Θεοφιλέστατος συναντήθηκε με τους Επίτιμους Προξένους της Ελλάδος στο Μπέρμιγχαμ κ. Νικόλαο Μπατή και της Κύπρου κ. Κωστάκη Πετρουή, καθώς και με τον Πρόεδρο της Εστίας κ. Ηλία Κουμή.





















Δεν υπάρχουν σχόλια: