e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Ο Αρχιεπίσκοπος στην εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας του Ιδρύματος «Αντώνης Σαμαράς»


Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο θέατρο Παλλάς η εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας του Ιδρύματος «Αντώνης Σαμαράς».

Παρέστησαν, επίσης, αρχιερείς, πολιτικοί, εκπρόσωποι ενόπλων δυνάμεων, των τοπ[ικών αρχών, καθώς και ο Αμερικανός Πρέσβης.

«Από την πλευρά μου υπήρξα και παραμένω μάχιμος πολιτικός. Όλα είναι πολιτική», ανέφερε ο πρώην πρωθυπουργός, ενώ, μεταξύ άλλων, μίλησε για το μεταναστευτικό, την Ουκρανία, για τις έρευνες για κοιτάσματα υδρογονανθράκων, για την υπόθεση της Νοβάρτις και για το θέμα των υποκλοπών. Η πρόεδρος του ιδρύματος και σύζυγος του Αντ. Σαμαρά Γεωργία μίλησε για τη διαδρομή, την προσφορά και την αφοσίωση στην πατρίδα του πρώην πρωθυπουργού ενώ στην εκδήλωση μίλησε και ο καθηγητής του Χάρβαρντ Παναγιώτης Ροϊλός.


Δεν υπάρχουν σχόλια: