e-περιοδικό της Ενορίας Μπανάτου εν Ζακύνθω. Ιδιοκτήτης: Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου Παναγιώτης Καποδίστριας (pakapodistrias@gmail.com), υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Ι. Μητροπόλεως Ζακύνθου. Οι δημοσιογράφοι δύνανται να αντλούν στοιχεία, αφορώντα σε εκκλησιαστικά δρώμενα της Ζακύνθου, με αναφορά του συνδέσμου των αναδημοσιευόμενων. Η πνευματική ιδιοκτησία προστατεύεται από τον νόμο 2121/1993 και την Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, κυρωμένη από τον νόμο 100/1975.

Τα νεότερα στα θεματικά ένθετα

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Μελβούρνη: Κυριακή Αγ. Πατέρων Α΄ Οικουμενικής Συνόδου στη ρωσόφωνη Ενορία Αγίας Σκέπης

Την Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, ημέρα που η Εκκλησία μας τιμάει τη μνήμη των Αγίων θεοφόρων Πατέρων της Α’ Οικουμενικής Συνόδου, ο Θεοφ. Επίσκοπος Σωζοπόλεως κ. Κυριακός μετέβη και ιερούργησε στη ρωσόφωνη Ενορία της Αγίας Σκέπης, στο προάστιο South Yarra της Μελβούρνης.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος μετέφερε σε όλους τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου. Επίσης, ευχαρίστησε για την πρόσκληση τον Ιερατικώς Προϊστάμενο π. Τύχωνα Romonov, ενώ ενημέρωσε το εκκλησίασμα για την επικείμενη Αποστολική Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στην Αυστραλία, τον ερχόμενο Οκτώβριο.






Δεν υπάρχουν σχόλια: